Thursday, November 10, 2011

macam good-good atau memang good?

"sometime people think they are good enough but in fact they are annoying others"
ini quotes beberapa hari lepas di laman antara muka warna biru...apa lg kalau bukan facebook.
mencatatkan perkara seperti ini membuat sy berfikir sejenak adakah  macam good-good yang manusia selalu momokkan itu sebenarnya diselami dengan perasaan dengki?cemburu atau iri hati?atau sebenarnya memang orang itu good?dan apakah jugak orang itu sebenarnya tak good mana tapi menunjukkan yang diaa itu good?

ah sudah..melalut



jelasnya..saya sedang rimas dengan orang-orang yang macam good-good nasihat bagai tapi x guna landasan yang betul. please kita sendiri tau apa rasanya kene tegur pasal aib dan keburukan di tengah khalayak so letakkan diri sendiri di tempat orang yang anda tegur. ahhh..!!!serius sy sedang marah dengan orang2 sedemikian.

1 comment:

fizah said...

sabar ye kawan saya nie.saya faham sgt perasaan kamu tu mcm mana.tp kita x boleh buat apa jugak kan.ada mata kita lihat..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...